En Güzel Cocopops Pasta Tarifi - Cocopops Pasta Nasıl Yapılır? - YEMEK EGİTİMCİN

En Güzel Cocopops Pasta Tarifi - Cocopops Pasta Nasıl Yapılır?

Cocopops Pasta Tarifi - Kolay Cocopops Pasta Nasıl Yapılır?  

Herkese merhaba değerli okurlar bugün sizlere evde cococops pasta nasıl yapılır onu göstereceğiz.  cococops pasta tarifini ve nasıl yapılacağını tüm aşamalarıyla göstereceğiz ama öncesinde mutfakta güvenlik önlemlerinizi ve hijyen (temiz) bir ortamda başlamayı unutmayalım. yapılan bu enfes tatlıyı birazdan anlatmaya başlayacağız her adımı dikkatlice okumayı ve beğenirseniz yorum yapmayı unutmayınız yavaştan tatlımızı nasıl Yapıyoruz işlemler nelerdir hepsini detaylıca püf noktalarıyla nelerdir anlatalım.


Cocopops Pasta Malzemeleri:

  • 1 paket cocopops,
  • 6 adet metro çikolata,
  • 1 adet sütlü çikolata, 
  • 5 yemek kaşığı süt,
  • 6 çay kaşığı tereyağı

Cocopops Pasta Yapımı:

  1. İlk olarak çikolataları parçalara ayıralım,
  2. Ondan sonra parçalara ayırdığımız çikolataları eritelim. Erittikten sonra içine tereyağı ve sütü içine ilave ederek iyice karıştıralım,
  3. En son cocopopslarımızı ilave edip çikolatalı karışımı her tarafına iyice sürelim.
  4. Şekil vermek için fincanınızı (fincan seçimini pastanıza göre seçin) ıslatıp çikolatalı cocopopsları yemek veya çay kaşığı yardımıyla fincanın içine doldurup tepsimizi ters çevirelim.
  5. Tüm çikolatalı cocopopslar bitene kadar aynı işlemi yapmayı unutmayın.  Her defasında fincanı ıslatmayı unutmayın çünkü pasta fincana yapışacaktır. İşte şimdi pasta görünümlü lezzetli cocopopslarınız hazır.